Універсальний аттачмен МК-1 для протезування зубів

  1. Конструкція аттачмена мк1
  2. В яких випадках використовується універсальний аттачмен МК-1?
  3. Переваги МК-1
  4. Правила використання універсального аттачмена МК-1
  5. Де можна встановлюють універсальні аттачмени МК-1?

Досягнення в галузі стоматології виходять на новий більш високий рівень, практика останніх десятиліть показує, що функціональними і надійними є замкові кріплення різного типу. Особливою популярністю користується універсальний аттачмен МК-1, гідності якого зуміли оцінити клієнти кращих стоматологічних клінік з усього світу.

Конструкція аттачмена мк-1

Розробка німецького стоматолога Манфреда Киппа була запатентована в Сполучених Штатах, Німеччині та Японії, вона отримала безліч схвальних відгуків від лікарів і стала використовуватися провідними фахівцями. З огляду на особливості людського організму і свій багаторічний досвід, німецький винахідник зумів розробити просту і геніальну конструкцію аттачмена:

  • поперечна вісь фіксується за допомогою штифта (ключ, що висовується);
  • патрица виготовляється з пластмаси, а матриця з більш міцного матеріалу – металу;
  • до складу вторинної конструкції входять коробка, частина для різьблення, вісь і кільце;
  • частина для різьблення кріпиться до короба гвинтом;
  • щоб ввести вісь використовується стопорне кільце;
  • кожна складова конструкції може легко заміниться, не порушуючи положення інших;
  • МК-1 кріпиться до коронок, щоб бути найбільш стійким до всіх навантажень;
  • кріплення дуже жорстке, адже використовується на тривалий період часу;
  • коли навантаження потрапляє на перемичку, вона направляється на вісь зубів по вертикалі;
  • за допомогою конічної частини розподіляється навантаження по горизонталі;
  • для кріплення використовуються спеціальні елементи, які гарантують його нерухомість і надійність.

В яких випадках використовується універсальний аттачмен МК-1?

Уже багато років МК-1, а також МК-1 plus стає кращим варіантом для лікування односторонніх і двосторонніх дефектів зубного ряду. Найчастіше пацієнтами таких операцій стають жінки і чоловіки у віці від 35 до 65 років, які бажають повернути собі красиву і здорову усмішку.

693a31837c53314b43df53ace0682fb9Кінцеві дефекти зубних рядів – це проблема, яка є однією з найскладніших для стоматологів. Вони довго шукали способи і методи лікування захворювань такого роду. Щоб визначити, яке рішення буде кращим, проводилися багаторазові досліди, експерименти, дослідження в багатьох країнах світу. Провідні зубні техніки вели дискусії і зійшлися на тому, що в таких випадках треба використовувати конструкції, засновані на фіксації протезів, які можна зняти. Саме таким чином розроблений універсальний аттачмен МК-1. Клініки, які впроваджують інноваційну технологію в своїй практиці, оцінили всі її переваги і подарували радість сотням клієнтів. Професор Мюнстерського університету А. Волівському неодноразово говорив про результативність МК-1 і радив використовувати саме його для боротьби з дефектами будь-якого рівня складності.

Раніше кінцеві дефекти пробували усувати шарнірним аттачменом, сподіваючись, що він допоможе, але позитивного результату добитися не вдалося. Конструкція стає джерелом оклюзійної перевантаження опорних зубів. Причини цього можуть бути різні, найчастіше говорять про дуже швидкому зануренні сідлоподібної частини. Рентгенівські знімки показують, наскільки згубним може бути використання шарнірних аттачменов.

Такий результат здивував лікарів, адже не жорсткий, а тільки шарнірний аттачмен мав уберегти зуб від подальших руйнувань. Але після низки експериментів вдалося побачити справжню ситуацію. Зберегти зуби і зміцнити їх положення можна за допомогою універсально аттачмена МК-1. Він позитивно впливає на загальний стан і може встановлюватися навіть для мало сильних періодонтальних зубів.

Переваги МК-1

unnamedСтоматологи і їх пацієнти на власному досвіді переконалися у всіх перевагах аттачмена МК-1, який подарував багатьом людям можливість красиво посміхатися і жити щасливим життям. МК-1 має багато переваг:

  • не потребує додаткового використання матеріалів або інших конструкцій, аттачмен універсальний і повністю готовий до роботи;
  • можливе застосування в багатьох випадках, налаштовується індивідуально для кожного пацієнта, тому не виникне проблем з його використанням;
  • дотримання норм і медичних приписів при виробництві;
  • активування будь-якого типу неможливо, адже в складі конструкції немає вузлів, які зварювали;
  • кожен елемент аттачмена можна легко замінити в разі його поломки або деформації, при цьому стійкість інших деталей не порушується;
  • система досить проста на перший погляд, але дуже функціональна і продуктивна;
  • протез легко знімається і фіксується;
  • сьогодні аттачмен застосовується для протезування одного або декількох зубів, він грає роль утримує конструкції;
  • широко застосовується МК-1 в сфері імплантології, де він гарантує якісну фіксацію;
  • можливий постійний контроль стану конструкції;
  • якісні матеріали, з яких виробляються деталі;
  • виготовлення аттачменов стандартизоване, тому проблем з його заміною не виникне;
  • пацієнти відчувають комфорт, протез не заважає приймати їжу і жити повноцінним життям;
  • естетично протез красивий і повністю відповідає зовнішньому вигляду справжніх здорових зубів, оточуючі не помітять його;
  • період звикання до МК-1 досить короткий, це гарантує зручність для кожного клієнта;
  • використання протеза не стане причиною порушення дикції і ніяк не вплине на мова людини;
  • МК-1 має тривалий термін експлуатації, проблем з його частою заміною не виникне.
Вартість універсального аттачмена МК-1 можна назвати низькою, але ціна повністю себе виправдовує. Для тих, хто хоче знайти хороше рішення на довгі роки, це прекрасний варіант. Не потрібно економити на протезах, адже використання неправильних і неякісних конструкцій може стати причиною ще більших проблем із зубами.

Правила використання універсального аттачмена МК-1

Проблем з МК-1 не буде, якщо знати деякі нюанси правильного використання та дотримуватися їх:

  1. постійно приходити на перевірку в поліклініку хоча б раз на півроку, щоб лікар мав можливість стежити за станом конструкції;
  2. дотримання правил гігієни;
  3. чітке виконання інструкцій стоматолога.

Аттачмен не стане причиною дискомфорту, а подарує можливість красиво посміхатися і радіти життю. Його використовувати просто і легко.

Де можна встановлюють універсальні аттачмени МК-1?

Отримати професійні консультації та послуги досвідчених фахівців можна в клініці «РЦСІ». тут проводиться протезування зубів на найвищому рівні. Співробітники клініки – це кваліфіковані стоматологи, які можуть вирішити проблему будь-якої складності.У «РЦСІ» використовуються тільки якісні аттачмени, які виробляються за всіма стандартами і міжнародними нормами. Матеріали безпечні для здоров’я людини, вони естетичні і надійні. Встановивши МК-1 в нашій клініці, ви забудете про проблеми з зубами на довгі роки. Не економте на своєму здоров’ї і не чекайте, поки стане ще гірше! Звертайтеся в Республіканський центр стоматологічної імплантації – і ми знайдемо правильні рішення разом.


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *