Сучасна стоматологія в 21 столітті

  1. Посмішка – візитна картка успішної людини
  2. “Ні” бормашини
  3. Стоматологія сьогодні

Якщо раніше під стоматологією розумілося тільки лікування зубів, то на сьогоднішній день одним з напрямків, яке набирає все більшої популярності, виступає естетична стоматологія.  Крім того, похід до лікаря тепер не вселяє страху у пацієнтів, так так техніки знеболювання зробили крок далеко вперед разом з розвитком стоматології.

Художня реставрація зубів – реальний спосіб стати володарем “голлівудської посмішки”

Візитною карткою успішної людини стала посмішка. Це запорука впевненості в собі, краси і здоров’я. Однак, лічені одиниці людей від природи наділені білосніжними, ідеально рівними зубами.

Завдяки сучасним технікам і технологіям, в стоматологічному кабінеті можна надати зубам абсолютно іншої форми, позбутися від міжзубних щілин, домогтися ідеальної білизни зубного ряду і багато іншого. Деякі пацієнти стали робити свій вибір на користь прикраси зубів стразами, що додає усмішці загадковості і неповторності.

Набирає популярність, технологія імплантування, дозволяє відтворити цілісність зубного ряду в разі втрати одного або декількох зубів. Така техніка відрізняється імплантацією в щелепу пацієнта імпланта, на який встановлюється коронка. Зовнішній вигляд новоствореного зуба не тільки ідеально підходить за своїм виглядом до натуральних різцям, але і повністю справляється з жувальними функціями.

Ні” бормашини

Найбільш часта проблема, з якою звертаються до стоматолога – карієс. По початку, він практично не турбує, однак зуби стають чутливими до холодної і гарячої їжі. Для того, щоб впоратися з каріозної областю, стоматологи застосовують ненависну всім пацієнтам бормашину.

Але як з’ясувалося після численних досліджень, при лікуванні зубів можна обійтися і без бормашини. Тепер всі етапи лікування – безболісні, але все так само ефективні.

Методи, які повністю замінять бормашину в майбутньому:

  1. Обробка областей, уражених карієсом, лазером;
  2. Зріз уражених твердих тканин абразивними сумішами, які подаються під великим напором;
  3. Обробка хімічним розчином, при якій зуб поміщається в спеціальний розчин, безболісно руйнує тільки уражені області різця.

Стоматологія сьогодні

Стоматологія сьогодні – це абсолютно безболісні візити до лікаря, завдяки яким можна справитися з будь-якими проблемами, пов’язаними з лікуванням зубів і відновленням доконаного виду посмішки пацієнтів.


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *