Як отримати голлівудську посмішку?

  1. Секрети голлівудської усмішки
  2. Довговічність результату

Посмішку, яка відрізняється ідеальною білизною, блиском і правильним розташуванням зубів прийнято вважати “голлівудської”. Однак, далеко не кожному пощастило стати володарем таких зубів. Найчастіше, ідеальна посмішка – це кропітка і дорогий працю стоматологів, який триватиме не один місяць. Як же отримати посмішку з Голлівуду? Давайте розбиратися.

Секрети створення голлівудської усмішки

Естетична стоматологія в Харкові здатна запропонувати ряд рішень для того, щоб впоратися з існуючими дефектами в ротовій порожнині пацієнта і створити ідеальну посмішку. Нижче ми наведемо кілька методик, які широко використовуються в естетичній стоматології:

  1. Відбілювання зубів – досягти ефекту сліпуче-білих і рівних зубів можна шляхом установки вінірів накладок, або відбілювання. Якщо зуби пацієнта рівні і без видимих вад, тоді фахівець порекомендує просто їх відбілити механічним, хімічним або лазерним шляхом. Процедуру слід проводити 1-2 рази на рік, так як з плином часу, різці знову темніють і покриваються нальотом.
  2. Брекети. Іноді, що того, щоб добитися ідеальної посмішки, слід вдатися до виправлення прикусу. У сучасній стоматології ортодонтические конструкції застосовуються не тільки для дітей і підлітків, а й для дорослих людей. Єдине, чим раніше почати боротьбу з існуючою проблемою, тим швидше вийти з нею впоратися.  
  3. Установка імплантів. Коли в зубному ряду бракує певного різця, це виступає не тільки естетичної проблемою, а й порушує функціональність щелепи. Для реставрація зубів стоматологи використовують не тільки протезування, але і більш сучасний метод – установку імплантів. Імпланти імплантуються в щелепу пацієнта, повністю заміщаючи собою втрачений зуб як у функціональному так і в естетичному плані.   

Як надовго вистачить отриманого результату?

Досягнувши ефекту “голлівудської посмішки” варто пам’ятати про те, що така усмішка вимагає особливого догляду. Основна увага необхідно приділити гігієні – чистити зуби слід два рази на день, не менше, ніж по п’ять хвилин. Фахівці рекомендують користуватися зубною ниткою, щоб якісно очистити області між зубами.

Для того, щоб отриманий ефект не пропадав якомога довше, позбудьтеся від таких шкідливих звичок, таких як куріння, клацання насіння. Їжте менше солодкого, а більше корисних продуктів, що містять кальцій, і зуби будуть радувати Вас не тільки здоров’ям, але і красою.


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *